Nosaltres

El Sarrià HC és un club d’hoquei herba del barri de …

El Sarrià HC és un club d’hoquei herba del barri de Sarrià de Barcelona que va començar la temporada 2014-2015. Tot i així, el nom del Sarrià ja era present a la història del nostre esport des de feia moltes dècades.

Sota la divisa #Semprendavant es vol expressar el compromís que el Sarrià HC ha mantingut i manté amb la societat més enllà de la seva estricta activitat esportiva. El club manté viu des del primer dia el seu compromís social i per això va signar un acord amb Need Ü l’any 2015, que era una manera d’expressar que un club esportiu no vol viure al marge dels problemes de la societat.

A continuació repassem quatre dels nostres valors més representatius:

 

  • Esforç: La dedicació, el rigor, la constància, la capacitat de sacrifici i la perseverança donen fruit, mentre que la sort o el triomf ràpid sovint són fugissers o momentanis. Treballem per inculcar la cultura de l’esforç a tots els nostres jugadors.
  • Humilitat: Ens ensforcem per conèxier les nostres pròpies limitacions i debilitats. Ser humil vol dir reconèixer que no som perfectes i valorar les qualitats dels altres. Aquesta virtut, doncs, és capdal tant a nivell individual com en l’esfera col·lectiva.
  • Esperança: Sabem que els objectius s’assoleixen mitjançant accions concretes plenes d’esforç i perseverança. Tenir esperança no és creure en solucions màgiques, sino mantenir una visió positiva i creativa que ens impulsi a lluitar sense descans per obtenir els objectius marcats.
  • Compromís: Som conscients que aquest valor no està de moda en la nostra societat, però pensem que és fonamental reclamar la seva importància. Els projectes, individuals o socials, no es construeixen sense el sentit de compromís.

 

El Sarrià HC vol transformar la societat a través de l’excel·lència esportiva.